Benieuwd naar de nieuwe buren, dat is iedereen die een nieuwe woning koopt. Alle kopers hebben, na een leuk maar druk traject met bedenken hoe ze de woning of appartement naar eigen wens wilden hebben, de koop-en aannemingsovereenkomsten ondertekend. Het was dan ook hoog tijd om met elkaar kennis te maken! In het informatiecentrum van RijswijkBuiten waren bijna alle toekomstige bewoners van de 27 woningen/ appartementen bijeen voor de eerste ontmoeting.

Na het welkomstwoord van Brenda Jansen kon iedereen meedoen aan een korte quiz, door de gemeente RijswijkBuiten. Er werden diverse quizvragen over de wijk Parkrijk gesteld. Hierdoor konden de toekomstige bewoners hun kennis over hun nieuwe wijk laten zien en zo ook meer over o.a. de deelmobiliteit en duurzame opzet te weten komen. De eerste 3 winnaars kregen een leuk presentje van de gemeente.

Na de quiz werd er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar gekletst en gelachen. Vanwege het heerlijke weer kon dat ook lekker buiten in de avondzon. Kortom een geslaagde avond waar we met plezier op terugkijken!