Eindelijk was het zover, de bouw van de 27 woningen is gestart! Voor de toekomstige bewoners kon de bouw niet snel genoeg beginnen. Half december vorig jaar gingen de woningen in verkoop. In het vroege voorjaar hebben alle kopers samen met de architect hun nieuwe stek naar wens gemaakt tijdens het ontwerpgesprek. Daarna werden keuzes gemaakt voor de afwerking van sanitair, tegelwerk, keuken, binnendeuren e.d. Al met al een intensief traject maar zo leuk om het allemaal zelf te kunnen bepalen!

In de ochtend van 12 december werd letterlijk de eerste paal geslagen en dit bijzondere moment hebben we met alle kopers ’s middags gevierd. Iedereen werd verwelkomd door ‘Koning Winter’ en ontvangen met een warme drank en een oliebol. Wethouder Armand van de Laar van gemeente Rijswijk heeft de officiële handeling verricht tezamen met Joubert Ockeloen (directeur Wonen à la Carte). Door een druk op een knop opende een grote schatkist met daarin symbolische sleutels van de toekomstige woningen. Een leuke herinnering om in de nieuwe woning te kunnen ophangen als het opgeleverd is.

Na het officiële gedeelte waren er lekkere hapjes en drankjes en werd er gezellig met elkaar geborreld en nader kennisgemaakt. We kijken terug op een geslaagde festiviteit en we wensen iedereen een voorspoedige bouwperiode!